TKO ČINI NAŠU FREKVENCIJU?

Vlado Slišković partner

Vlado Slišković
Područja stručnosti
 • Korporativne financije
 • M&A
 • Procjene vrijednosti
 • Investicije
 • Strateško savjetovanje

 

U okviru našeg djelovanja Vlado je odgovoran za razvoj poslovanja i osiguravanje mandata, kao i za savjetovanje klijenata pri provođenju poslovnih transakcija, izradi valuacija te posebno za savjetovanje pri donošenju strateških odluka.

Prije nego je osnovao BSG, Vlado je 10 godina radio kao voditelj odjela financijskog savjetovanja u Paktoru, jedne od najrespektabilnijih privatnih tvrtki za poslovno savjetovanje, od čega je posljednjih 7 godina vršio dužnost voditelja odsjeka za M&A, te pri tome sudjelovao u izvršenju brojnih M&A transakcija i restrukturiranja za klijente iz raznih industrija.

Za to vrijeme prikupio je zavidno iskustvo savjetujući male, srednje i velike klijente u niši valuacija tvrtki i drugih savjetodavnih aktivnosti usko vezanih uz M&A, kako na strateškom tako i  operativnom planu.

Prethodno je radio kao voditelj središnjeg ureda brokerske tvrtke u Hrvatskoj, kao i za revizorsku tvrtku kao savjetnik revizora.

Diplomirao je na bečkom sveučilištu Webster University Vienna, te je magistrirao međunarodne financije na EADA Business School Barcelona. Trenutno, Vlado je doktorand na Ekonomskom fakultetu u Splitu iz područja makroekonomije.

Redoviti je predavač u programu “Ovlaštenih procjenitelja” organiziranog od strane Ekonomskog fakulteta, Sveučilišta u Splitu, u ime Udruženja računovođa, revizora i financijskih savjetnika Federacije Bosne i Hercegovine.

Vlado je član međunarodnog Instituta za spajanja, akvizicija i saveze (IMAA) iz Zuricha te ambasador Instituta za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Ovlašteni je Međunarodni stručnjak za spajanja i akvizicije (M&A) kao i certificirani procjenitelj i član Hrvatskog društva procjenitelja.

Mislav Tripalo partner

Mislav Tripalo BSG Advisory
Područja stručnosti
 • Financijska analiza
 • Financijsko modeliranje
 • Kreditne aplikacije
 • Kontroling

 

Unutar BSG-a Mislav je odgovoran je za razvoj poslovanja, financijsko modeliranje, kao i za savjetovanje klijenata vezano za računovodstvena pitanja i kontroling.

Prije priključenja BSG-u Mislav je vršio dužnost člana uprave za financije tvrtke Stanić Beverages (ex Juicy), u sklopu čega je bio odgovoran za nadzor financijskog poslovanja, provedbu akvizicija, te financijskog restrukturiranja tvrtke. 

Prije toga 6 godina je djelovao kao glavni financijski analitičar unutar Stanić grupacije, tvrtke za međunarodnu distribuciju i proizvodnju pića, gdje je bio zadužen za kontrolu i izvještavanje na međunarodnoj i lokalnoj razini, uključujući budžetiranje, kontroling, računovodstvo, poreze, upravljanje troškovima, odnosima s investitorima te mjesečno, kvartalno i godišnje izvještavanje. Također, činio je dio M&A tima grupacije, gdje je bio odgovoran za financijsko modeliranje i analizu strateškog planiranja i razvoja, a njegova uloga uključivala je i operativno sudjelovanje u postupcima akvizicija, i to konkretno sudjelovanje u postupcima dubinske analize, DCF modeliranja, pregovaranja, izrade neobvezujućih i obvezujućih ponuda itd.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Splitu.  

Ovlašteni je voditelj EU projekata, te je ovlašteni procjenitelj i član Hrvatskog društva procjenitelja.

Mislav je angažirani član lokalne zajednice te posebno aktivan u područuju zaštite prirode i životnog prostora.

Marin Mandić mlađi partner

Marin Mandić BSG Advisory
Područja stručnosti
 • Poslovanje javnih društava
 • Investicijski i poslovni planovi
 • Koncesije

 

U okviru BSG-a Marin je nadležan za savjetovanja javnih poduzeća i jedinica lokalne samouprave, izrađuje poslovne planove i investicijske studije, pomaže pri izradi kreditnih aplikacija, za klijente vrši prijave na natječaje EU fondova kao i prijav na koncesijske natječaje.

Prije priključivanja BSG timu, Marin je kao viši savjetnik za financijske analize 7 godina djelovao unutar Paktora, jedne od najrespektabilnijih neovisnih tvrtki za poslovno savjetovanje u južnom dijelu Hrvatske, u sklopu kojeg je bio odgovoran za investicije, izradu poslovnih planova i investicijskih studija, provedbu projekata za EU fondove, financijsko modeliranje itd.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Split.

Ovlašteni je procjenitelj i član Hrvatskog društva procjenitelja.

Marin se bavi razvojem amaterskog sporta i organiziranjem amaterskih sportskih natjecanja te je entuzijast sportskih statistika.